Contact & privacy

Neem voor meer informatie of een offerte gerust contact op:

 

Renske Kwikkel

VerhalenDichter

 

Wageningen

 

 

info@verhalendichter.nl

 

 

0639216643

Privacy beleid AVG, wij nemen uw privacy serieus.

 

Waarom verzamelt u mijn gegevens?

 

Uw gegevens worden alleen verwerkt indien u bijvoorbeeld een op maat gemaakt gedicht wenst te ontvangen of een optreden wilt boeken. Het gaat dus om het verzenden van informatie en facturen en het bevestigen van opdrachten. Enkel voor die activiteiten.

U kunt er zeker van zijn dat wij de informatie die wij verzamelen, beveiligen. Als u gebruikt maakt van het boeken van een optreden of het aanvragen van een persoonlijk gemaakt gedicht gaat u ermee akkoord dat uw gegevens worden verzameld, gebruikt in overeenstemming met ons Privacy beleid.

 

Hoe worden mijn gegevens verzameld?


 

Wij kunnen uw gegevens ontvangen op verschillende manieren:

Wanneer u ons informatie verstrekt

Wanneer u via de mail een optreden of persoonlijk gedicht boekt

Wanneer wij deze van onze partners ontvangen om u bijvoorbeeld informatie toe te sturen.

 

Wat verzamelt u?


 

Sommige gegevens verzamelen we alleen als u deze aan ons verstrekt. Als u bijvoorbeeld meer wilt weten over een optreden dan gaat dat om uw naam, email, eventueel adres en telefoonnummer.

 

Deelt uw mijn gegevens?

 

Wij verstrekken, verkopen of verhuren uit principe geen persoonlijke gegevens of data of maken deze openbaar. Indien wij gegevens verstrekken aan één van onze partners omdat u graag geïnformeerd wenst te worden, dan hanteren ook zij de privacy AVG voorwaarden.

 

Welke rechten heb ik met betrekking tot mijn gegevens?

 

U heeft altijd het recht ons te vragen hoe wij met de privacy AVG omgaan en uw gegevens te corrigeren of te laten verwijderen (als dat geen invloed heeft op de service of de producten die wij leveren). Tenzij u ons vraagt uw gegevens te verwijderen, kunnen wij uw persoonlijke gegevens bewaren tot circa één jaar nadat u bij ons bent afgemeld.

U heeft het recht om van ons te verwachten dat wij uw persoonlijke gegevens beschermen en beveiligen. Wij beschermen deze gegevens tegen onbevoegde toegang.

Wij behouden ons het recht voor , dit privacy beleid te kunnen wijzigen en aan te geven op welke datum de wijzigingen zijn geplaatst. Wij zullen deze markeren voor zichtbaarheid en duidelijkheid.

Als u vragen heeft over dit beleid of bovenstaande, stuur dan een email naar info@verhalendichter.nl

Wij nemen dan contact met u op.

Copyright @ All Rights Reserved